Blu-Ray Disc

Невероятно 4K качество с професионалния, Blu-Ray Disc UBP-X1000ES, което прави всяко изживяване незабравимо и гарантира качество както никога до сега.

Показване на единичен резултат

 • 1,569.00лв.

  UBP-X1000ES

  UBP-X1000ES ви предоставя възможност да се насладете на свят с вълнуващо мултимедийно забавление, и оптимизирани функции за персонализирана инсталация.

  Влезте в дома си с най-доброто забавление: плейърът UBP-X1000ES 4K Ultra HD Blu-ray Disc ™ създава нови стандарти в завладяващите забавления за домашно кино / аудио-визуални ентусиасти и персонализирани инсталатори. Този универсален плейър с пълен набор от функции осигурява пълно решение за възпроизвеждане на най-висококачествените картини и звуци. Поддръжката на широка гама типове, формати и стандарти включва 4K HDR възпроизвеждане плюс последните 4K стрийминг услуги. А с помощта на Dolby Atmos® и DTS: X обектно-базиран съраунд звук, както и Hi-Res Audio, вие сте сигурни в зашеметяващите снимки плюс впечатляващо реалистичния саундтрак. Красиво проектиран и конструиран, UBP-X1000ES е идеален партньор за днешните сложни A / V среди. Той е напълно сертифициран от водещите доставчици на системи за домашна автоматизация, с щедри възможности за свързване и контрол за гладкото интегриране в най-амбициозните персонализирани инсталации. ОП Системи ООД, може да изгради вашето домашно кино или офис , по най-професионалния начин, и да ви осигури поддръжка по всяко време. За всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас , ще се радваме да сме ви полезни.
  тел (02) 444 2626
  Сравни