Fixed Frame Screens

Fixed Frame Screens

Екраните на Projecta с фиксирани рамки са изключително подходящи за домашни кина, малки кино зали и помещения които позволяват да се постави постоянно стоящ екран. Екраните с фиксирана рамка осигуряват невероятно изживяване ако гледате филми или играете на игри , презентациите на такива екрани са наистина лесни и не изискват никакви допълнителни настройки. Монатжа на екраните на Projecta към стената е наистина лесно и бързо , ОП Системи ООД може да достави и монтира вашия екран наистина професионално , така че вие само да се наслаждавате на картината. Моделите с фиксирани рамки са подходящи за проектори 4K (Ultra HD), Full HD , HDR и всички най-качествени източници на картина. Качестото на фиксираните екрани и платната предназначени за най-качесвените видео сигнали 4K (Ultra HD), Full HD , HDR ви гарантират по-добро изживяване от колкото с който и да е дисплей , усещането за кино е незаменимо, както и възможността да постигнете наистина огромен екран и невероятно качество. За всякакви въпроси и цени, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предложим най-доброто за вас и ще направим вашия проект реалност.

Показване на всички 5 резултата

 • FullVision

  Основна информация за серията Fullvision. Проекционнен екран без борд и с много тънка фиксираща рамка, който позволява цялата повърхност да се използва за проектиране. FullVision серията се предлага с HD Прогресивни повърхности, най-новите технологии в прожекционни повърхности, които са предназначени за 4K и Ultra HD за максимално използване на технологията на вашия проектор. Прожекционната повърхност се увива около алуминиевата рамка (8 см ширина и 3 см дълбочина) и е прикрепя към задната част на екрана с Velcro®. FullVision серията са с тънък профил и лека рамка екрани, които се монтират плътно до стената крепежните елементи са абсолютно незабележими и се съдържат в комплекта. FullVision е много лесно да се сглоби, защото включва новаторски ъглов дизайн за бърз монтаж. FullVision са достъпни в нестандартни размери до 400 см височина и ширина 600см. Всички прожекционни повърхности са безшевни в рамките на зоната на видимост и изключително плоски, което го прави подходящ за всички типове презентационни и видео прожекции. Монтаж на тавана е възможен чрез завъртане на конзолите а свободно стоящата инсталация е опция и е на разположение при поискване. Моля, свържете се с нас при възникнали въпроси сме на разположение на телефоните и пощенските кутии на сайта.
  Доставка 20 дни
  Сравни
 • Home Screen

  Основна информация за серията Home Screen : Високо качество фиксиран екран с  матова черна рамка и богат избор на екранни повърхности. Алуминиевата рамка за HomeScreen е с черно матово покритие. Рамката (8 см ширина и 3 см дълбочина) разполага с скосен ръб, за намаляване на сенките върху изображението. Повърхността на прожекционния екран е прикрепена към задната част на рамката с Velcro®. Рамката и проекционната повърхност могат да бъдат изработени по поръчка на клиента или по изискванията на изпълняван проект. HomeScreen серията са изключително плосъки, което ги прави подходящи за всички типове презентационни и видео прожекции. Рамката е лесно да се монтира с помощта на приложените монтажни скоби.
  Доставка 20 дни
  Сравни
 • Home Screen Delux

  Основна информация за серията Home Screen Delux : Луксозен, висококачествен екран с фиксирана рамка обвита с черно кадифе и богат избор на екранни повърхности. Плоската алуминиева рамка за HomeScreen Deluxe с покритие от черно кадифе, абсорбира светлината от проектора. Рамката (8 см ширина и 3 см дълбочина) разполага с скосен ръб, и минимизира сенките в зоната за гледане. Повърхността на платното е прикрепено към задната част на екрана с Velcro®. Рамката и платното на екрана могат да бъдат изработени по поръчка според изискваниата на клиента. Прожекционната повърхност е изключително равна, което я прави подходяща за всички типове презентации и видео прожекция за домашно кино. Рамката е изключително лесна за монтаж посредствум  монтажните скоби приложени в комплекта.
  Доставка 20 дни
  Сравни
 • Parallax

  Основна информация за серията Parallax : Parallax е екран с фиксирана рамка покрита черно кадифе и възможност за избор на два вида платна които редуцират светлината от изкуствени източници и предлагат невероятна картина в зоната на гледане. Всеки слой на Parallax играе роля за запазване на изображението, което се отразява обратно към зрителя в силно осветена околна среда . Някои слоеве поглъщат светлината, докато един специален слой е оформен като микроскопични зъби на трион, които блокират светлината от външни източници и води до запазване на висок контраст, ярки изображения в ярко осветени среди. Parallax повърхностите предлагат изключително широк ъгли на видимост, без отблясъци и итражение и е идеално решение в Pro AV. Parallax прожекционните повърхности са гъвкави, доставят се в една ролка и са лесни за инсталиране, с уникална система за монтаж. Parallax 0.8 повърхността е създадена за стандартни  проектори с (1.5: 1 или по-големи). Проекторът трябва да бъде разположен в рамките на вертикалния ъгъл на гледане, за да се гарантира, че светлината няма да се редуцира. Parallax UST 0.45 повърхност е създаден за ултра късо фокусните проектори. Проекторът UST трябва да бъде позициониран под прожекционния екран. Плоска алуминиева рама с черно кадифено покритие, което елиминира отраженията и служи да абсорбира светлината от околността. Рамката има скосен ръб, за намаляване и избягване на сенките в зоната за наблюдение.
  Доставка 20 дни
  Сравни
 • КАТАЛОГ НА PROJECTA...

  Капалог на Projecta екрани и аксесоари изтеглете от тук: Projecta_catalogue_2018_EN
  Прегледай
  Сравни