Electric Screens

Electric Screens

Висококачествени електрически екрани от водещия производител Projecta. Изберете най-подходящата серия екран и размер и не се колебайте да се свържете с нас на посочените в сайта ни телефони и електронна поща, ние ще се постараем да ви информираме за всичко свързано с вашия избор или да ви предложим най-подходящия за вас или вашия проект екран. Електрическите екрани на Projecta се отличават с високо качество на изработка и материали които гарантират дълъг живот на продукта. Фирма ОП Системи ООД , е вносител и дистрибутор на всички продукти с марката Projecta, гарантираме за тяхното качесто и изпълняваме поръчките в срок. Ние можем да доставим и монтираме и настроим вашия екран Projecta и да осигурим неговата подръжка и гаранционно обслужване. Ако се колебаете кой е най-добрия избор ние ще ви посетим и ще подберем най-доброто за вашите условия и проектор, разполагаме с доказани специалисти в изграждането на презентационни зали и домашни кина, което гарантира качествено изпълнение на поетите ангажименти или предварително изготвени проекти. Ако желаете да се информирате за цени и доствка, просто се свържете с нас и ние ще изготвим оферта която ще включва всичко което може да ви е необходимо.

Показване на всички 12 резултата

 • Compact Electrol

  Основна информация за серията Compact Electrol. Висикокачествен  електрически прожекционен екран, на разположение във всички пропорции. Леснен за монтиране на стена или таван, благодарение на Easy Install системата. Възможността, предлагана от Easy Install Plug and Play направи свързването на екрана бързо и лесно. Многото Easy Install accessories са също толкова удобни и бързи, за употреба. Кутията  и прожекционната повърхност на екрана може да се изработят,  индивидуално и да се избере съответния цвят на кутия и обтегарелната летва , за оптимално вписване във всеки интериор. Крайните изключватели са настроени фабрично гарантиращи дълъг живот. The Compact Electrol е снабден с ключ на стената (в комплекта).
  Доставка 20 дни
  Сравни
 • Descender Electrol

  Основна информация за серията Descender Electrol. Атрактивен и издръжлив екран за вграждане. Вграждането на прожекционен екран в таван никога не е било толкова лесно. Плътното прибиране на обтягащата летва гарантира, че екрана е абсолютно незабележим когато не се използва. Easy Serviceability System: веднъж инсталиран, мотора и повърхността на екрана остават достъпни за корекции и извършване на техническо обслужване. Долният панел и кутията на екрана, остават свързани един с друг. Лесно вграждане в съществуващите не-модулни тавани. Кутията и прожекционната повърхност на екрана може да се изработят индивидуално, в необходимите размери а видимите компоненти са на разположение в различни цветове, за оптимално вписване във всеки интериор. Крайните изключватели са настроени фабрично гарантиращи дълъг живот на механизма и мотора. Descender Electrol е снабден с ключ на стената за лесен контрол. Предотвратяване на повреди с помощта на Pre-Installation Box за предварително инсталиране и гарантиране на пространство за Descender Electrol.
  Доставка 20 дни
  Сравни
 • Descender Large Electrol

  Основна информация за серията Descender Large Electrol. Прожекционен екран за вграждане подходящ за средни и големи зали. Предлага се в ширини от 3,5 до 5 метра. Прибирането на обтегателната летва под капак гарантира, че монтажа в тавана е незабележим. Easy Serviceability System: веднъж инсталиран, мотора и повърхността на екрана остават достъпни за корекции и извършване на техническо обслужване. Лесно вграждане в съществуващи не-модулни тавани. Кутията и прожекционната повърхност на екрана може да се изработят индивидиално, за необходимия размер а кутията и обтяжната летва са на разположение в различни цветове, за оптимално вписване във всеки интериор. Моторът е оборудван с електрическа блокировка за предотвратяване на нежелано разпъване  и разполага с прекъсвач при претоварване.
  Доставка 20 дни
  Сравни
 • Dynamic Electrol

  Основна информация за серията Dynamic Electrol. Висококачествен електрически прожекционен екран изработен от анодизиран алуминиев корпус и сиви капачки. Леснен за монтиране върху стена или таван, благодарение на приложените скоби, които могат да бъдат разположени и странично. Кутията и прожекционната повърхност на екрана може да се изработват индивидуално, според необходимия резмер или проект. Крайните изключватели са настроени фабрично гарантиращи дълъг живот. Dynamic Electrol е снабден с ключ на стената за лесно управление. Формати в които се предлага Dynamic Electrol, Видео (4: 3), HDTV (16: 9) и Wide (16:10) всички разполагат с 2,5 см черна рамка около отражателната повърхност. На формат (1: 1) не се поставя черна ограничителна лента. На разположение с вграден радиочестотен приемник , което дава възможност да се използва дистанционно управление ( може да се поръча или добави допълнително).
  Доставка 20 дни
  Сравни
 • Elpro Concept

  Основна информация за серията Elpro Concept. Електрически прожекционен екран със стилен дизайн за монтаж на стена или таван. Ако не можете да скриете прожекциония екран в тавана, можете да използвате този прекрасно изглеждащ и впечатляващ с дизайна си екран. Пет годинишната гаранция на Elpro Concept съответства на високото качество на продукта. Леснен за монтиране на стена или таван, благодарение на Easy Install системата. Благодарение на Easy Install plug and play свързване на екрана, аксесоарите за модела се свързват изключително бързо и лесно. Кутията и прожекционната повърхност на екрана може да се изработват индивидуално, според изискванията на потребителя или проекта който се изпълнява, кутията е налична в различни цветове, за оптимално вписване във всеки интериор. Крайните изключватели са настроени фабрично и гарантират дълъг живот на устройството. Elpro Concept е снабден с ключ който се монтира на стената. Новата опаковка на изделието позволява лесен и още по-бърз монтаж. Висока скорост на мотора, който е монтиран в гумени клапи за осигурява ниско ниво на шума.
  Доставка 20 дни
  Сравни
 • Elpro Large Electrol

  Основна информация за серията Elpro Large Electrol. Прожекционен екран за средни и големи зали. Предлага се в размери от 3,5 до 5 м. ширина, с максимална височина от 6 метра. Гъвкави(подвижни) монтажни скоби с един метър странично регулиране на всяка капачка за лесно позициониране. За оптимална свързаност, Elpro Large Electrol може да работи оптимално, като използва Easy Install за лесно и бързо свързване с аксесоари. Easy Serviceability System: веднъж инсталиран, мотора и повърхността на екрана остават достъпни за корекции и извършване на техническо обслужване. Здрав стоманен корпус високоскоростен екран с ниско ниво на шума на двигателя. Моторът е оборудван с електрически стопери за предотвратяване на нежелано разгъване и разполага с прекъсвач при прегряване на мотора. Кутията и прожекционната повърхност на екрана може да се изработва индивидуално, според изискванията на потребителя или проекта,  кутията и обтегателната летва са на разположение в различни цветове, за оптимално вписване  във всеки интериор.
  Доставка 20 дни
  Сравни
 • Master Electrol

  Основна информация за серията Master Electrol. Прожекционен екран за средни и големи зали. Предлага се в ширини от 4 до 5 метра с максимална височина от 4 метра. Прожекционен екран с дизайнерски външен вид, придаден от закръгления му алуминиев корпус. Крайните изключватели са настроени фабрично гарантиращи дълъг живот на уреда. Master Electrol е снабден с ключ за стената, който позволява лесно да се управлява. Прожекционният екран се монтира на стената или тавана с помощта на доставените скоби, които могат да бъдат разположени странично и са в комплекта. Също така се предлага и с платно за задна прожекция освен с Matte White платно. Нишките в повърхността на екрана за задна прожекция може да са малко по-видими при прожектиране. Кутията и прожекционната повърхност на екрана може да се изработят индивидуално, според изискванията на потребителя.
  Доставка 20 дни
  Сравни
 • Tensioned Descender Electrol

  Основна информация за серията Tensioned Descender Electrol. Атрактивен и издръжлив екран за вграждане с Tab-Tensioned - система за гладка повърхност на платното по всяко време, осигурена от странично водене и обтягане. Вграждането на  прожекционен екран никога не е било толкова лесно. Easy Serviceability System: веднъж инсталиран, мотора и повърхността на екрана остават достъпни за корекции и извършване на техническо обслужване. Долният панел и кутията остават свързани един с друг, което гарантира плътно прибиране на екранната повърност, като скрива устройството и го прави незабележимо. Лесно се вгражда в съществуващите не-модулни тавани. Кутията и прожекционната повърхност на екрана може да се изработят индивидуално, според изискванията на потребителя или нуждите на проекта, кутията е налична в различни цветове, за оптимално вписване във всеки интериор. Крайните изключватели са настроени фабрично гарантиращи дълъг живот на уреда. Tensioned Descender Electrol е снабден с ключ на стената, за лесно управление. Прожекционната повърхност е изключително гладко опъната, което го прави подходящ за всички типове презентации и видео прожекция, в офиси, зали или дома.
  Доставка 20 дни
  Сравни
 • Tensioned Descender Large...

  Основна информация за серията Tensioned Descender Large Electrol. Прожекционен екран за вграждане, подходящ за средни и големи зали със странично обтягане за проекционната повърхност с перфектно плосъка видима площ. Предлага се в ширини от 3,5 до 4,5 метра. Easy Serviceability System: веднъж инсталиран, мотора и повърхността на екрана остават достъпни за корекции и извършване на техническо обслужване по всяко време. Лесно се вгражда в съществуващите не-модулни тавани. Кутията и прожекционната повърхност на екрана може да се изработят индивидуално, според изискванията на потребителя или нуждите на проекта, кутията е налична в различни цветове, за оптимално вписване във всеки интериор. Моторът е оборудван с електрически предпазители за предотвратяване на нежелано точене и разполага с прекъсвачи при топлинно претоварване за да осигури дълъг живот на мотора и платното. Прожекционната повърхност остава  изключително опъната по всяко време, което прави модела подходящ за всички типове прзентации или видео прожекция.
  Доставка 20 дни
  Сравни
 • Tensioned Elpro Concept

  Основна информация за серията Tensioned Elpro Concept. Електрически прожекционен екран със стилен дизайн за стена или таванен монтаж със специална странична опъваща система за перфектно плосъка прожеционна повърхност. Ако не можете да се скриете екрана в тавана, използвайте прожекционен екран, който е наистина забележим със своя дизайнерски външен вид. Пет години гаранция на Concept моделите съответства на високото качество на продуктите от тази наистина красива и издръжлива серия . Smooth Roll Technology: Птентованата валяк технология, запазва екрана съвършено опънат по всяко време. Леснен за монтиране върху стена или таван, благодарение на Easy Install system. Благодарение на Easy Install plug and play свързването на екрана, с напрежението  или някой от многото аксесоари е бързо и лесно. Кутията и прожекционната повърхност на екрана може да се изработват индивидуално, според изискванията на клиента или проекта, кутията е налична в различни цветове, за оптимално вписване в всеки интериор. Крайните изключватели са настроени фабрично гарантиращи дълъг живот на устройството.Tensioned Elpro Concept  е снабден с ключ на стената за лесно управление( в комплекта). Нова опаковка  за още по-бърз монтаж. Висока скорост на мотора, който е монтиран в гумени клапи осигуряващи ниско-оперативен шум.
  Доставка 20 дни
  Сравни
 • Tensioned Elpro Large...

  Основна информация за серията Tensioned Elpro Large Electrol. Прожекционен екран за средни и големи зали със странична система за опъване на проекционната повърхност за идеално изпънато платно. Предлага се в ширини от 3,5 до 4,5 метра. Гъвкави монтажни скоби с един метър възможност за придвижване в старни от всеки край капачка за лесно позициониране. За оптимално лесна свързаност, на Tensioned Elpro Large Electrol може да се използват и Easy Install аксесоари. Easy Serviceability System; веднъж инсталиран, мотора и повърхността на екрана остават достъпни за корекции и извършване на техническо обслужване по всяко време. Здрав стоманен корпус с мотор с висока скорост и ниско ниво на шума. Моторът е оборудван с електрически стопери за предотвратяване на нежелано разтягане и разполага със система за предотвратяване на топлинно претоварване. Кутията и повърхноста на този прожекционен екран може да се изработи според изискванията на клиента или проекта и корпуса е наличен в различни цветове, за оптимално вписване във всеки интериор.
  Доставка 20 дни
  Сравни
 • КАТАЛОГ НА PROJECTA...

  Капалог на Projecta екрани и аксесоари изтеглете от тук: Projecta_catalogue_2018_EN
  Прегледай
  Сравни