Изберете страница

Стойки

Ние от ОП Системи ООД, ще доставим и монтираме вашите стойки за телевизори проектори и тонколони в рамките на София, бързо и качествено. Не се колебайте да се свържете с нас по всякакви въпроси на посочените телефони и електронна поща, относно доставката и монатжа на вашата стойка. Ще се радваме да сме ви полезни и да съдействаме при избора и монтажа. Процеса от покупката до инсталацията е напълно завършен – възползвайте се.

Няма намерени резултати

Страницата, която търсите, не може да бъде намерена. Опитайте прецизиране на търсенето или използвайте навигацията по-горе, за да намерите публикацията.

Стойки за телевизори, проектори и тонколони.

Стойките за телевизори Vogel’s, Vivanco, Hama, Chief, Sony, Kauber и Multibracket се предлагат с бърза доставка и достъпни цени. Можете да поръчате бързо и сигурно от ОП Системи ООД.

Стойките Vivanco са отлично решение в бюджетния сегмент, но с високо качество и функционалност. Фирмата Vivanco е добре позиционирана на немския пазар, което гарантира за продуктите им. ОП Системи ООД предлага цялата гама от стойки за телевизори и проектори на Vivanco.

Стойките Vogel’s са добре познати на нашия пазар в средния и висок клас стойки. Стойките на Vogel’s са разделени на два раздела, за битови и професионални потребители. Фирмата предлага голямо разнообразие от стойки за тв, проектори, тонколони и др.

Стойките Multibrackets имат както стандартни така и нестандартни решения, които не бихте открили при друг производител. Ако търсите решение, на вашия казус за добър достъп или много голям ъгъл на завъртане, определено Multibrackets ще имат отговор. Multibrackets съчетават отлично качество и достъпни цени.

Стойките Chief са най-предпочиатания производител от всички инсталатори. Ако търсите решение, на вашия казус за добър достъп или много голям ъгъл на завъртане, определено Chief ще имат отговор. Chief са професионално решение за всеки проект.

Стойките Hama са отлично решение в бюджетния сегмент, с отлично качество и функционалност. Фирмата Hama е добро решение за вашите нужди, доверете и се и резултата ще е отличен. ОП Системи ООД предлага цялата гама от стойки за телевизори, проектори и монитори на Hama.

Специализирани стойки Sony, създадени за моделите професионални дисплеи и телевизори на фирмата. Специално създадените стойки на SONY, са незаменими за всеки продукт на фирмата. ОП Системи ООД предлага цялата гама от стойки за телевизори и проектори на Sony.

Kauber стойките за телевизори и диплеи са отлично решение за нуждите на училища, университети, корпоративни и частни клиенти. Доверете се на Kauber, и ние ще доставим и монтираме вашите продукти с тях. ОП Системи ООД предлага цялата гама от стойки за телевизори и проектори на kauber.

Стойки за телевизори, проектори и тонколони.
Ако ни се доверите освен за доставката, така и за монтажа, ние ще ви препоръчаме и монтираме стойката. Нашите монтажници имат огромен опит в монтажите на всякакъв вид стойки и притежават необходимата техника. Ние предлагаме предварителен оглед при необходимост и препоръка, коя стойка е най-подходяща, в зависимост от нуждите.