Изберете страница

Ние от ОП Системи ООД, ще доставим и монтираме вашите стойки за телевизори проектори и тонколони в рамките на София, бързо и качествено. Не се колебайте да се свържете с нас по всякакви въпроси на посочените телефони и електронна поща, относно доставката и монатжа на вашата стойка. Ще се радваме да сме ви полезни и да съдействаме при избора и монтажа. Процеса от покупката до инсталацията е напълно завършен – възползвайте се.

Няма намерени резултати

Страницата, която търсите, не може да бъде намерена. Опитайте прецизиране на търсенето или използвайте навигацията по-горе, за да намерите публикацията.

Стойките Vivanco са отлично решение в бюджетния сегмент, но с високо качество и функционалност. Фирмата Vivanco е добре позиционирана на немския пазар, което гарантира за продуктите им. ОП Системи ООД предлага цялата гама от стойки за телевизори и проектори на Vivanco.

Стойките Vogel’s са добре познати на нашия пазар в средния и висок клас стойки. Стойките на Vogel’s са разделени на два раздела, за битови и професионални потребители. Фирмата предлага голямо разнообразие от стойки за тв, проектори, тонколони и др.

Стойките Multibrackets имат както стандартни така и нестандартни решения, които не бихте открили при друг производител. Ако търсите решение, на вашия казус за добър достъп или много голям ъгъл на завъртане, определено Multibrackets ще имат отговор. Multibrackets съчетават отлично качество и достъпни цени.

Ако ни се доверите освен за доставката, така и за монтажа, ние ще ви препоръчаме и монтираме стойката. Нашите монтажници имат огромен опит в монтажите на всякакъв вид стойки и притежават необходимата техника. Ние предлагаме предварителен оглед при необходимост и препоръка, коя стойка е най-подходяща, в зависимост от нуждите.