Vivitek Novo Connect Solution

Vivitek Novo Connect Solution

Серията “Novo” на Vivitek, ви дава възможност да представите вашите презентации, като избягвате кабелите и постигате Full HD разделителна способност. Това са най-добрите решения където няма или е невъзможно да се използват кабели, а вече и предпочитани заради високата надеждност и качество което предоставят. Забравете за кабелите със серията “Novo” на Vivitek и покажете високо качество и невероятно лесно свързване към продуктите за безжична презентация. Решение за всяка презентационна зала което показва че новите технологии улесняват все повече потребителя. ОП Системи ООД е вносител и разпространител на продуктите на Vivitek и сме готови да ви съдействаме и отговорим на всички ваши въпроси.

Показване на всички 4 резултата

 • 1,055.00лв.

  Launcher Plus QL300

  Модел QL300! Цената е за два броя QL300! Директна връзка към основния модул и "direct plug and pair" Напълно съвместим с Windows и Mac OS
  тел (02) 444 2626
  Сравни
 • 699.00лв.

  Novo Connect B360

  BYOD и безжично споделяне на съдържание на голям екран с новия Novo Connect B360 от Vivitek.

  Споделяне на до 4 екрана едновременно, докато 64 участници могат да бъдат свързани, за да превключите веднага към всеки един от тях. Лесна анутация. Cloud базирани Resource Access - Cloud базирани услуги, като например Google Drive, Dropbox, SkyDrive, YouTube, SlideShare, могат да бъдат представяни безпроблемно през NovoConnect по всяко време, и навсякъде Лесен контрол от модератора. Polling/Voting
  тел (02) 444 2626
  Сравни
 • 2,579.00лв.

  Novo Enterprise NE3000EU

  BYOD и безжично споделяне на съдържание на голям екран с новия Novo Enterprise NE3000EU от Vivitek.

  Споделяне на до 4 екрана едновременно, докато 64 участници могат да бъдат свързани, за да превключите веднага към всеки един от тях. NovoEnterprise предлага подобрена работа на WiFi самостоятелена с външна антена, която осигурява директен безжичен достъп на гости. Това е особено удобно за среди, където няма достъпно WiFi - например, ако компанията предлага само WiFi за служителите в офиса им и гостът не разполага с интернет достъп. Връзката и високата работоспособност е гарантирана благодарение на 802.11ac WiFi NovoEnterprise и неговата 2T2R (2 предаватели и 2 приемници), които осигуряват оптимална безжична производителност. Пълен 4K капацитет видео стрийминг Може да се управлява дистанционно и управлява по мрежата, което го прави лесен за ИТ мениджърите, които могат да го настройват и следят дистанционно.

  тел (02) 444 2626
  Сравни
 • 1,639.00лв.

  Novo Pro NP2000

  BYOD и безжично споделяне на съдържание на голям екран с новия Novo Pro NP2000 от Vivitek.

   

  Споделяне на до 4 екрана едновременно, докато 64 участници могат да бъдат свързани, за да превключите веднага към всеки един от тях.

  Dual Network Support - NovoPro вграден Ethernet порт и WiFi позволява двойно управление по мрежата, така че както за кабелна така и безжичната връзка може да се осъществи едновременно, за да се свържат, например, както WiFi гост и корпоративна връзка LAN. The NovoPro може просто да бъде разгърнат в някоя зала за срещи в рамките на съществуващата инфраструктура, която елиминира нуждата от закупуване на допълнително оборудване. Може да се управлява дистанционно и управлява по мрежата, което го прави лесен за управление от ИТ мениджърите.

  тел (02) 444 2626
  Сравни